Thursday, 10 November 2011

Erryn Ezryna at Marina Melaka

agak payah jugak nak dapatkan gambar ni,




yeahh! yg ini aku berjaya, petik sekali je, hewhew


yang ni ade mslh kat rambut tu, 
tp line kat berlakang tu rase dapat 3 tu,


ni kete tak nampak penuh pulak hihi 


Sunday, 21 August 2011

Lights gravity

Semalam ade jamuan berbuka puase dgn group Kampung Zxara, serius syok gile join die org, and paling penting dapat blaja benda baru lagi.thankz sangat kat semua yang telah bagi tunjuk ajar :) gile best, ape yg saya dpt blaja adalah cara nak buat Lights Gravity, hehe ini hasil yg diperolehi : 











 hah! yang ini saye yang buat, paling cantik dalam dunia lah, xde sape leh kalahkan hahaha (lawannyeee)


Basic Clas Photography

time2 bulan puase pon boleh pegi clas photog ni, tpi puase bukan halangan bg aku utk blaja photog, benda kite dah suke .. walau ape pon situasi ttp jadi syokk maa hehe. ni time 6&7 aribulan haritu :)
 
ni hasil yang sye perolehi :












Sunday, 19 June 2011

Untuk ape Pilih??

memilih yang terbaik dari diri sendiri?
haha untuk ape hah?
diri sendiri x sebaik n xsempurna mana
memilih pasangan pula paling terbaik ah 
bukan main lagi...
lelaki memilih pasangan isteri terbaik walhal diri sendiri belum cukup 
baik n sempurna seperti bakal isteri nya...
adakah supaya dah kawin nnt isteri x perlu di didik lagi?
adakah senng nak jage?
adakah rase kalau pilih bakal isteri yang biase2 
takut isteri wat silap susah nak btlkn ??
atau malas nk urus kan masalah isteri yg kurang didikan? 
hah!! ape hal sebenarnye? 


ape yang saya nak KATEKAN adalah!!

Jka mhu mdptkn yg soleh,
kurangkn agenda menCARI si Soleh,
tp berusahalh menJADI yg Solehah.
Jka inginkn yg solehah,
jgnlah cerewet menCARI yg solehah,
tp berusahalh MenJADI yg soleh.